GRUPHEPSİFANCLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.:.HEPSİCİLERİN SİTESİNE HOŞGELDİNİZ.:.
 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 yemek tarifleri köşem

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
GÜLÇİNÖZGE
SİTE YÖNETİCİSİ
SİTE YÖNETİCİSİ
GÜLÇİNÖZGE


Mesaj Sayısı : 262
Kayıt tarihi : 18/09/08
Yaş : 28
Nerden : antalya

yemek tarifleri köşem Empty
MesajKonu: yemek tarifleri köşem   yemek tarifleri köşem EmptyC.tesi Ara. 20, 2008 4:17 pm

MALZEMELER
(6 kişilik)

2 bardak haşlanmış Amerikan pirinci
1 orta boy soğan
1 çorba kaşığı margarin
5 bardak tavuk suyu
2 orta boy havuç
Yarım çay kaşığı beyaz biber
1 çorba kaşığı ekşi krema
Garnitür olarak maydanoz veya nane


HAZIRLANIŞI


Büyük bir tencere içinde margarini eritin. İçine doğranmış havuç ve soğanları koyarak orta ateşte 2 veya 3 dakika süre ile, soğanlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Üzerine 2 bardak tavuk suyu, tarçın ve biberi ilave edin. Ateşi kısıp 10 dakika kaynatın. Sebzeleri ve et suyunu sebzeler yumuşayıncaya kadar çırpın. Geriye kalan 3 bardak tavuk suyunu ve pirinci ilave edin. Tamamen piştikten sonra servis tabaklarına alın ve her servis tabağını ufak bir parça ekşi krema ilave ettikten sonra maydanoz ile süsleyin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://cemreren.yetkinforum.com
 
yemek tarifleri köşem
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Güzel yemek yapmanın 25 püf noktası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
GRUPHEPSİFANCLUB :: BAYANLARA ÖZEL-
Buraya geçin: