GRUPHEPSİFANCLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.:.HEPSİCİLERİN SİTESİNE HOŞGELDİNİZ.:.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Okul İçin Değişik Saç Modelleri

YazarMesaj
GÜLÇİNÖZGE
SİTE YÖNETİCİSİ
SİTE YÖNETİCİSİ
GÜLÇİNÖZGE

Okul İçin Değişik Saç Modelleri Empty
MesajKonu: Okul İçin Değişik Saç Modelleri   Okul İçin Değişik Saç Modelleri EmptyC.tesi Ara. 20, 2008 4:27 pm

5 dakikalık okul saçları

Öyle saçlar istiyorsun ki, hem sabahın köründe fazla uğraştırmasın, hem de okulda herkes saçlarını nasıl yaptığını sorsun. İşte sana her gün bir yenisini denebileceğin 5 ayrı model. Seç, beğen, uygula... Hem de en uzunu sadece 5 dakikada!

Tüm saçlar için

3 dakika

1 adım: Saçlarını ıslatıp, bakım kremi sürdükten sonra, arkadan ör ve tel tokayla topla.

2.adım: Üniformana uygun renkteki bir saç bandını takıp, alttan sabitleştir.

3.adım: Saçlarına son olarak bozulmaması için jöle sür veya sprey sık.

Düz saçlar için

2 dakika

1.adım: Saçlarının hacimli görünmesi için, kuruyken tarayıp, bolca spreyle.

2. adım: Ön taraftaki saçlarını birkaç tel tokayla fazla sıkmadan topla.

3.adım: Saçlarının bozulmaması için üzerine bolca sprey sık.

Dalgalı saçlar için

5 dakika

1. adım: Sprey ile ıslattığın saçlarına, elektriklenmemesi için durulanmayan bakım kremi uygula.
2. adım: Aralardan gelişigüzel aldığın tutamları örüp, uçlarına küçük lastik tokalar tak.
3. adım: Saçlarının bozulmaması için üzerine bolca sprey sık.

Kıvırcık saçlar için

2 dakika

1.adım: Islattığın saçlarına jöle sürüp, kıvırcıkların belirginleşmesi için iyice dağıt.

2.adım: Arkadan aldığın bir tutamı, diğer kalın tutamın etrafında döndürüp, tel tokayla sabitleştir.

3.adım: Saçlarının daha yumuşak olması için, elektriklenmeyi önleyici bir serum veya krem sür.

Orta boy saçlar için

1.adım: Hafifçe ıslattığın saçlarına, kabarmaması için elektriklenmeyi önleyici bir krem sür.

2.adım: Öndeki saçlarını şu sıralar çok moda olan nostaljik taraklarla arkadan topla.

3.adım: Son olarak kabarmaması için üzerine sprey sık ve köpük sürerek şekillendir.
http://cemreren.yetkinforum.com

Okul İçin Değişik Saç Modelleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SaçLarı KıvırcıK 0Lanlar iÇin...
» Telefon sapıkları hep arar aramasını durdurmak için[Gir Hayat hikayeleri ile örnekli]